Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 15

Відповідно до ст. 5, ст 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Козятинська міська рада Хмільницького району Вінницької області (далі - Козятинська міська рада) повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі- Звіт) «Детальний план території, обмеженої вулицями Кондрацького, Проектна 1, існуючими територіями житлової садибної забудови та гаражного кооперативу в межах с. Козятин Козятинської міської територіальної громади Хмільницького району Вінницької області» (далі - ДДП).

         Детальний план є містобудівною документацією, що визначає планувальну організацію та розвиток територіїу межах населеного пункту, уточнює положення генерального плану населеного пункту та визначає планувальну організацію і розвиток частини території

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документів державного планування -   Козятинська міська рада.

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту 29.07.2022 р. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з   29.07.2022  по 27.08.2022р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП -  Козятинська міська рада.

Орган, до якого подаються зауваження - Козятинська міська рада, вул. Героїв Майдану, 24, м. Козятин, Вінницька область, 22100, тел.: (04342) 2-01-05. rada@komr.gov.ua.

Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з  29.07.2022 р по 27.08.2022 р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Міндовкілля (www.mepr.gov.ua),  Вінницька ОДА (www.vin.gov.ua) та Козятинська міська рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку ДДП доступний за посиланням посиланням на сайті Козятинської міської ради  https://komr.gov.ua/ у розділі «Новини» .

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України