Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4
ЗАПРОШУЄМО МОЛОДЬ НА НАВЧАЛЬНИЙ ОНЛАЙН-КУРС “СТАРТ КАР’ЄРИ”

ЗАПРОШУЄМО МОЛОДЬ НА НАВЧАЛЬНИЙ ОНЛАЙН-КУРС “СТАРТ КАР’ЄРИ”, який складається з 3 модулів мега корисної інформації без води.

Курс містить наступні модулі:

 1. Хто я і чого я хочу? Моя професійна ідентичність. Аудит сильних сторін, софт і хард скілів, цінностей, інтересів, уподобань  - 14.09 (11.00-13.00)

2. Як визначити "свою" професію? Алгоритм визначення оптимальних професій, дослідження професійних областей, професійні дегустації  -  21.09  (11.00-13.00)  

 3. Як знайти (першу) роботу?  Інструменти грамотного підходу до пошуку роботи (де шукати, як оцінити компанію, резюме, супровідний лист, успішна співбесіда) - 28.09   (11.00-13.00)  

Результатом навчання стане:

- професійно складене резюме, яке збільшить твої шанси в запрошенні на співбесіду від роботодавців;

- особисті консультації з кар’єрним консультантом з приводу свого кар’єрного шляху;

-  участь в онлайн-презентації своїх резюме перед роботодавцями Вінниці, в результаті яких отримаєш зворотній зв'язок, а можливо і запрошення на співбесіду.

Приходь до нас якщо:

  • тобі 17-25 років;
  • тобі актуальні питання професійної реалізації, пошуку чи зміни роботи;
  • ти шукаєш можливості підвищення заробітної плати.

Для участі в навчальному курсі реєструйся за посиланням https://forms.gle/HFYEXiTRNAZWt3ES9  до 10 вересня 2024 року і очікуй на підтвердження від організаторів. До участі в навчальній програмі запрошуватиметься молодь, яка має достатній рівень мотивації, тому заповнюючи реєстраційну форму зверни увагу на повноту твоїх відповідей.

Кількість учасників обмежена!

Навчальний онлайн-курс “Старт кар’єри” впроваджується в рамках проєкту “Молодіжний центр кар’єрної навігації «Car-route»  фаза 2” Кластер приладобудування та автоматизації  в рамках проєкту «Підтримка дітей та молоді шляхом зміцнення потенціалу низових ініціатив швидкого реагування в Україні – фаза II», що реалізує громадська організація Асоціація Української Миротворчої Школи за фінансової підтримки https://www.facebook.com/tdh.de   Terre des Hommes Germany.

#UPS_Child

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України