Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 3
ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ РАЗОМ У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ!

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці, незламні і продовжуємо боронити свою державу кожен на своєму фронті. Учнівська молодь та громадяни обʼєднують зусилля і разом тримають екологічну оборону та формують культуру чистоти.

20 вересня 2024 року під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!» у 24 регіонах, з дотриманням норм безпеки та обмежень военного часу, враховуючи географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з 90 мільйонами учасників у 211 країнах світу.

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, обʼєднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Участь візьмуть пересічні громадяни, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднаються в різних форматах на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок.

Учасників закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки та під час сигналу тривоги спускатись в укриття.

Для закладів освіти розпочався конкурс, детальніше про умови участі можна дізнатися у Положенні за посиланням:

 ttps://docs.google.com/document/d/1wRITJRq_33xRCAbOPtuNz3LBuLakJJMuxlPXZ5ydI/edit

Організатор: Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World».

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ про можливість:

https://letsdoitukraine.org/2024/08/ldu-wcd-coordinators-registraion-2024/

Стань координатором локації Всесвітнього дня прибирання 2024 року! Реєструйся!

Заповнюй форму та ставай координатором однієї з локацій Всесвітнього дня прибирання 2024! Попередня реєстрація відкрита до 22 серпня 2024 року включно за посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/1eSVyUi4jBKCcoimlAIiSjnA5875SbV6pWnnpWyvxMZE/viewform?edit_requested=true

Організатор: Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World». 

Генеральний партнер: корпорація Біосфера

Генеральний медіапартнер: 1+1 media

Партнери: Лакталіс в Україні, Чела Україна Організаційне сприяння: органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, обʼєднання, соціально відповідальний бізнес та медіа. 

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України