Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 1
Сьогодні розпочато подання заяв для вступу на магістратуру на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра (НРК6,7)

Міністерство освіти і науки України інформує, що 1 серпня 2024 року розпочато подання заяв для вступу на магістратуру на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра (НРК6,7).

Подати заяву ви можете через електронний кабінет на сайті ВСТУП–2024https://vstup.edbo.gov.ua/

Будьте пильними та зверніть увагу, що після подання першої заяви відредагувати дані в електронному кабінеті неможливо. Тому перевіряйте їх одразу під час заповнення.

Загально ви можете подати до 15 заяв, 5 — на бюджет, інші — на контрактну форму. Для заяв на бюджет встановлюйте пріоритети від 1 до 5, де 1 — це найбажаніша заява для вступу.

Якщо маєте пільгу, зверніться до найближчого закладу освіти з відповідними документами для внесення інформації в реєстр. Під час подання заяв перевірте, чи відображаються пільги.

Скасувати заяву на бюджет без втрати пріоритетності ви можете тільки ДО того, як її розгляне заклад освіти (тобто до присвоєння статусу «Зареєстровано у закладі освіти» або «Потребує уточнення вступником»). Після цього скасувати заяву можна тільки із втратою пріоритету.

Тримайте в пам?яті ще такі важливі дати

22 серпня до 18:00 (за київським часом) подаєте заяви на бюджет та контракт.

До 24 серпня будуть оприлюднені списки рекомендованих на бюджет. Підтвердити вибір місця навчання таким вступникам треба буде до 18:00 26 серпня.

З 28 серпня почнеться надання рекомендацій на контракт.

Додатковий набір на контракт заклади можуть проводити до 31 жовтня.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України