Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 21
Вітання міського голови Тетяни Єрмолаєвої з 150 річницею Козятина

Шановні козятинчани! Дорогі земляки!

Від щирого серця вітаю вас зі славним 150-річним ювілеєм нашого рідного міста Козятина!

Сьогодні ми з гордістю згадуємо багату історію нашого міста, його видатних особистостей, трудові звершення та культурні надбання. Козятин завжди був і залишається містом талановитих, працьовитих та гостинних людей.

За 150 років Козятин пройшов великий шлях розвитку, пережив важкі часи, але завдяки спільним зусиллям його мешканців зміг зберегти свою унікальність та самобутність.

Сьогодні Козятин – це сучасне місто з розвиненою інфраструктурою, потужним промисловим потенціалом та активним громадським життям. Ми пишаємося нашими досягненнями у сфері освіти, культури, спорту та соціального захисту.

У цей святковий день хочу висловити слова глибокої вдячності всім, хто своєю працею, талантом та любов'ю до рідного міста зробив свій внесок у його розвиток та процвітання. Особливі слова подяки ветеранам, які захищали нашу землю від ворога, та всім, хто сьогодні стоїть на сторожі миру та безпеки нашої держави.

Переконана, що спільними зусиллями ми зможемо зробити Козятин ще кращим, комфортнішим та привабливішим для життя. Нехай наше місто завжди буде місцем, де панують злагода, взаємоповага та добробут.

З ювілеєм тебе, рідний Козятине!

 

Міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України