Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8
Співпраця з ГО «TRIANGLE»

Вже більше року Козятинська громада співпрацює з гуманітарною організацією «ТРІАНГЛЬ ЖЕНЕРАСЬОН ЮМАНІТЕР», прийом громадян якої здійснюється в приміщенні Центру надання соціальних послуг Козятинської міської ради за адресою вул. Незалежності, 75.

За цей період проведено ряд тренінгів та інформаційних зустрічей з представниками виконавчої влади, фахівцями соціальної роботи, вчителями та учнівською молоддю громади. Темами заходів були: протидія булінгу, сексуальна освіта молоді, запобігання професійному вигоранню та стресу.  

Крім того спеціалістами соціальної роботи, юристами та психологом організації  надається індивідуальна підтримка сім’ям та особам громади:

  • Психологічні консультації;
  • Юридична підтримка;
  • Сприяння в отриманні допомоги сім’я внутрішньо переміщених осіб та мешканцям громади, які належать до вразливих категорій населення.

Десятки сімей отримали матеріальну допомогу. Організацією закуплено та передано громадянам, які звертались за допомогою, двоповерхові ліжка, мультиварки, пральні машини та інш.

Щотижня відбувається консультування психолога та юриста організації за попереднім записом.

Якщо Ви належите до однієї з вразливих категорій населення громади -  можете звернутись за підтримкою до представників організації:

050 438 59 97 Анастасія психолог (запис)

050 438 59 92 соц. працівник Назар

ЦНСП

Співпраця з ГО «TRIANGLE»
Співпраця з ГО «TRIANGLE»
Співпраця з ГО «TRIANGLE»
Співпраця з ГО «TRIANGLE»
Співпраця з ГО «TRIANGLE»
Співпраця з ГО «TRIANGLE»
Співпраця з ГО «TRIANGLE»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України