Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7
ЦНАП інформує

ЦНАП — це місце, куди ми приходимо, щоб отримати послуги органів влади та місцевого самоврядування. Саме у ЦНАП надається більшість послуг, які супроводжують людину від народження і до смерті. Для надання адміністративних послуг громадянам наявні комфортні, просторі, сучасно оформлені приміщення, комп’ютерне, технічне і програмне оснащення, доступ до різних баз даних. У розпорядженні відвідувачів є вільний доступ до всесвітньої мережі Internet через систему Wi-Fi. Також забезпечені умови для відвідувачів з дітьми: створений дитячий куточок, оснащений спеціальними дитячими меблями та інвентарем для малювання, іграшками та книгами.

З метою покращення роботи з громадянами постійно проводиться роз’яснювальна робота з нагальних питань, що стосується отримання допомог соціального характеру, пільг та субсидій відповідним категоріям населення, які надаються з врахуванням вимог чинного законодавства. 

На даний час у  Центрі можливо отримати 480 адміністративних послуг та планується збільшення кількості надаваних послуг. Загальна кількість звернень до Центру за попередній тиждень становить 648, з них: - актуалізація даних військовозобов’язаного – 262; - видача витягів з РТГ – 129; - адміністративні послуги соціального характеру – 78; - місцеві послуги – 52; - паспортні послуги – 50; - онлайн послуги – 27 - реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання – 26 - витяги з ДЗК – 15.

Також ЦНАП приймає звернення від учасників бойових дій та членів сімей загиблих(померлих ) ветеранів війни  щодо їх пільгового забезпечення на отримання житлово-комунальних послуг та  забезпечення твердим паливом та скрапленим газом.

Одночасно нагадуємо, що в ЦНАПі здійснюються послуги ДРАЦС: реєстрація шлюбу, народження та смерті.

Важливо! Від сьогодні українці після уточнення облікових даних у ЦНАПі зможуть отримати військово-обліковий документ із QR-кодом — за ним перевірятимуть дійсність документа. Безоплатно, без черг та відвідування територіальних центрів комплектування. Документ сформується, якщо в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів є вся необхідна інформація про заявника.

Отже, жителі Козятинської територіальної громади  отримують широкий спектр адміністративних послуг завдяки злагодженій роботі працівників Центру надання адміністративних послуг Козятинської міської ради.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України