Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 57
ДО УВАГИ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ' ЯЗАНИХ ТА ПРИЗОВНИКІВ! ЦНАП розпочинає роботу щодо оновлення військово-облікових даних

З 18 травня 2024 року набирає чинності Закон України №3633-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку».

Згідно із Законом, починаючи від 18 травня протягом 60 днів актуалізувати свої військово-облікові дані зобов'язані такі категорії громадян: - призовники – чоловіки віком від 17 до 25 років, які отримали посвідчення про приписку; - військовозобов'язані – чоловіки та жінки віком від 25 до 60 років, які мають тимчасове посвідчення або військовий квиток; - жінки, які працюють у медичній сфері (лікарі, фармацевти, фельдшери, медсестри), та перебувають на військовому обліку.

Новим Законом передбачено кілька способів актуалізації військово-облікових даних. Громадяни, які перебувають на території України, доступні три способи: - особистий візит до ТЦК та СП; - візит до ЦНАПу; - через електронний кабінет військовозобов'язаного.

Якщо ви обрали оновлення даних через Управління «Центр надання адміністративних послуг у м.Козятині», вам необхідно: Прибути особисто за адресою: м.Козятин, вул.Незалежності, 57. Мати з собою: - документ, що посвідчує особу (паспорт книжечка або ID-картка), - РНОКПП (ідентифікаційний код), - телефон для підтвердження номера, - електронна пошта. Не уточнення облікових даних протягом 2 місяців може загрожувати штрафом до 22,5 тисяч грн, у тому числі особам, що перебувають за кордоном. А для посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, юридичних осіб та громадських об’єднань – від 34 тисяч до 59,5 тисяч грн. Ми працюємо для ВАС! Разом до ПЕРЕМОГИ!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України