Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 5
День єднання: символ незламності та стійкості українського народу

Сьогодні, 16 лютого, Україна відзначає День єднання – свято, яке стало символом незламності та стійкості нашого народу.

Два роки тому, напередодні повномасштабного вторгнення росії, українці по всій країні об'єдналися, щоб продемонструвати свою єдність і готовність дати відсіч ворогу. 16 лютого 2022 року ми вийшли на вулиці з синьо-жовтими прапорами, одягнули вишиванки, співали Гімн України та вірили, що разом ми зможемо подолати будь-які труднощі.

Цього року День єднання має для нас ще глибше значення. Ми знову об'єднуємося, але вже не перед лицем загрози, а перед лицем жорстокої війни. Ми єднаємося, щоб підтримати наших захисників і захисниць, які мужньо борються за свободу та незалежність України. Ми єднаємося, щоб допомогти тим, хто постраждав від війни. Ми єднаємося, щоб підтримувати наше Військо, донатити, плести сітки, готувати їжу на фронт, привозити необхідні речі з-за кордону та наближати спільну ПЕРЕМОГУ.

День єднання – це день, коли ми згадуємо, що ми – один народ, сильний і незламний. Ми згадуємо про нашу багату історію, про нашу культуру, про цінності, які нас об'єднують. Ми згадуємо, що разом ми можемо все.

Сьогодні ми щиро дякуємо всім українцям за єдність, за стійкість, за віру в нашу перемогу! Разом ми обов'язково здолаємо ворога і збудуємо щасливе майбутнє для України!

Слава Україні!

Героям слава!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України