Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11
про роботу Управління «Центр надання адміністративних послуг у м.Козятині» за січень 2024 року

Основним завданням ЦНАПу  – своєчасне, повне і якісне надання адміністративних послуг населенню.

Впродовж січня 2024 року продовжено роботу в напрямку подальшого удосконалення надання адміністративних послуг через ЦНАП. ЦНАП працює за принципом відкритого і прозорого «єдиного офісу», де в одному приміщенні можна отримати 480 адміністративних послуг.

Також попереднього місяця через ЦНАП було надано 3 316 адміністративних послуг. У січні від сплати адміністративного збору за платні адміністративні послуги, які надаються через ЦНАП, до місцевого бюджету надійшло 155 670,04 тис. грн.

Найбільш активно зверталися за послугами з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання та оформлення витягів з Реєстру територіальної громади, а також оформлення та видача біометричних паспортів.

Пріоритетом для ЦНАПу у січні була організація розширення переліку послуг з реєстрації транспортних засобів, отримання посвідчень водія та інших.

З цією метою 15 січня 2024 року між Козятинською міською радою та Головним сервісним центром МВС підписано Узгоджене рішення про організацію співробітництва у сфері надання адміністративних послуг, що надаються територіальними органами з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ через Центр надання адміністративних послуг у місті Козятині.

Наразі триває підготовча робота з отримання (відновлення) доступу до Єдиного державного реєстру транспортних засобів співробітниками Центру надання адміністративних послуг у м. Козятині.

У ЦНАПі постійно здійснюється моніторинг якості надання адміністративних послуг та щомісячно оприлюднюється звітність щодо кількості звернень суб’єктів господарської діяльності та громадян.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України