Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 4

18.12.2023 у Хмільницькій районній військовій адміністрації відбулася презентація «Книги Пам‘яті полеглих за Україну. Вінницька область».

На заході були присутні члени сімей загиблих Героїв 2014-2022 року які отримали примірник книги. У своєму виступі керівник проєкту Ольга Каляструк наголошувала про важливість збереження пам‘яті про Героїв, які в боротьбі за незалежність, територіальну цілісність, недоторканість та суверенітет нашої держави віддали своє життя.

Науковий працівник Вінницького краєзнавчого музею Тетяна Війнаровська розповіла про розширення експозицій музею вітринами, присвяченими Героям російсько – української війни.

Надалі проєкт має розширюватися, і в майбутньому планується видання другої частини книги Пам‘яті. Це буде більш літературний формат. Спогади рідних, історії з життя Героїв стануть основним наповненням подальшого видання.

Надавати інформацію про Героїв можна за наступною адресою:

Kolvia58@gmail.com

Контактний телефон : +38 (097) 291-44-63 Ольга Коляструк

Музей Мужніх:

+38 (097) 470-38-25 Тетяна Війнаровська

Найважливіше для народу, нації – це збереження історичної пам‘яті. Заради майбутнього, щоб ніхто ніколи не посмів сказати українцю: «твоєї країни не було, твоя мова вигадана, тебе тут ніколи не було». Ця війна вирішальна. Вона точиться на багатьох фронтах. Один з них – це знання своєї історії та збереження пам‘яті про звитяги українського народу.

Один із примірників Книги Пам‘яті було передано музею історії міста Козятин.

Світла і вічна пам‘ять Героям, які поклали життя за Україну. Не забудемо! Не пробачимо! Слава Україні! Слава Героям!

Тримаймо стрій!

18.12.2023 у Хмільницькій районній військовій адміністрації відбулася презентація «Книги Пам‘яті полеглих за Україну. Вінницька область»
18.12.2023 у Хмільницькій районній військовій адміністрації відбулася презентація «Книги Пам‘яті полеглих за Україну. Вінницька область»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України