Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цей день - це свято пам'яті про тих, хто віддав життя за свободу України, і натхнення для тих, хто продовжує боротися за неї.

Свобода - це найвища цінність, яка є основою людського щастя. Вона дає нам можливість жити так, як ми хочемо, без страху та гноблення. Свобода дозволяє нам обирати свою долю, вільно висловлювати свої думки та переконання, творити і розвиватися.

Але свобода не дається нам раз і назавжди. Вона вимагає від нас постійної боротьби. Ми повинні бути готові відстоювати свою свободу, навіть якщо це означає жертви.

2004 рік. Україна виборює свою свободу на Майдані Незалежності. Це була мирна революція, яка показала, що український народ готовий боротися за свої права.

2013 рік. Україна знову стає на захист своєї свободи. Революція Гідності була потужним протестом проти курсу на авторитаризм. Вона змінила хід історії України і призвела до відходу від влади проросійського режиму.

2022 рік. Російська агресія проти України стала новим викликом для свободи. Український народ знову збройною рукою захищає своє право на самостійне життя.

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять всіх тих, хто віддав життя за свободу України. Небесна Сотня, Герої оборони України від російської агресії - це приклади справжнього героїзму та патріотизму.

Ми молимося і дякуємо всім тим, хто сьогодні захищає нашу свободу на фронті. Вічна пам'ять усім, хто віддав життя за Україну!

З Днем Гідності та Свободи, Гідні та Вільні!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України