Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 2

9 листопада в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва 🎨🎤

Це свято об’єднує всіх, хто присвячує своє життя мистецтву, хто береже народні традиції та популяризує українську культуру.

Останні 2 роки це свято має особливе значення. Україна переживає складний час, російська агресія завдала нищівних ударів по нашій культурі. Багато музеїв, театрів, бібліотек, художніх шкіл були зруйновані або пошкоджені. Але українські митці продовжують працювати, створювати нові твори, які надихають і дають надію.

🎻 Культура є одним із вирішальних чинників національного відродження. Вона допомагає нам зберегти свою самобутність, відродити духовність і гідності. Працівники культури та майстри народного мистецтва відіграють важливу роль у зміцненні державності та об’єднанні суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів.

У цей складний час ми особливо цінуємо вашу працю. Ви даруєте нам можливість відчути красу й велич української культури, підтримуєте нас у важкі хвилини.

Наші вітання всім працівникам культури та майстрам народного мистецтва! Бажаємо вам міцного здоров’я, творчих успіхів, невичерпної енергії та миру.

Доземний уклін працівникам сфери культури, які взяли до рук зброю, щоб захищати нашу країну. Ваша мужність і самовідданість є прикладом для наслідування.

Разом до Перемоги!🇺🇦

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України