Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 14

На сьогодні у світі  критичною залишається  проблема насильства  і, зокрема, булінгу – цькування та проявів агресії до особистості  з метою її приниження. Україна – в першій десятці країн  Європи за його  поширеністю з-поміж 11-15 річних школярів. Зовнішність, вимова, поведінка, успіхи в навчанні, статки родини – все це може стати причинами цькування дитини.

2 листопада  із профілактичною бесідою «Булінг у шкільному середовищі» до Пиковецької гімназії завітали Центр надання соціальних послуг Козятинської міської ради та мобільна команда «INTERSOS». Захід проведено для учнів 6-9 класів. Присутніх ознайомлено з видами булінгу та відповідальністю, яка наступає за фізичне та психологічне  насильство.

Розмова була змістовною, діти дізналися як протидіяти насильству, як відрізнити типовий конфлікт  і непорозуміння між дітьми  від булінгу, до кого необхідно звертатися у таких випадках, тощо.

    Ми закликаємо не бути байдужими до цієї проблеми, адже навіть поодинокий випадок булінгу залишає глибокий емоційний слід на все життя.

Зупинимо булінг разом!
Зупинимо булінг разом!
Зупинимо булінг разом!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України