Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 13

Шановні жителі нашої громади, маємо для вас чудову новину!

📌 Це командна робота не одного місяця, підготовка, опрацювання, зміна документації. Ми не хотіли озвучувати до отримання результату. Робота по подачі на отримання грантів ведеться постійно, в більшості маємо відмову, півтори тисячі громад приділяють цьому максимальну увагу.

Проєкт капітального ремонту приміщення з термомодернізацію комунального підприємства «Козятинський МЦ ПМСД Козятинської міської ради» прийнято для реалізації Міністерством охорони здоров'я в співпраці зі Світовим банком за програмою Heal Ukrainian. Вартість проєкту 8,5 млн грн, реалізацією капремонту та утепленням буде займатися МОЗ.

✔ На сьогодні 25.10.2023 року о 16.00 скликається 37 (позачергова) сесія. Дане рішення має бути затверджено депутатським корпусом та починається реалізація проєкту.

За останні роки це перший проєкт, який реалізовується за кошти виключно іноземного донора. Якщо ти володієш англійською мовою, ставиш за ціль співпрацювати з міжнародними фондами, готовий постійно навчатися і вдосконалюватися, запрошуємо тебе на роботу в Козятинську міську раду.

Лише разом, у єдності, можна змінити нашу громаду.

Чудова новина для Козятинської громади
Чудова новина для Козятинської громади
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України