Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 14

Сьогодні, 5 вересня, вже вдруге до міської ради завітали батьки дошкільнят, які виявили бажання, щоб їх діти відвідували дитячий заклад N6. На зустрічі були присутні: міський голова Тетяна Єрмолаєва, заступник міського голови Павло Холковський, начальник управління освіти Інна Мадей, депутати міської ради, преса.

Садочки громади відкривались поступово в залежності від запиту батьків, враховуючи мікрорайони міста та безпекові умови. На даний час вони не заповнені навіть на 60%, спискова кількість дітей часом вдвічі більша від відвідування. Будем мати надію, що з початком навчального року малеча почне відвідувати садочки.

У 2021 році заклади дошкільної освіти відвідували 1015 вихованців. З початком повномасштабного вторгнення їх кількість зменшилась до 951, потім 795, станом на 01 вересня - 767. Більш як 30% дошкільнят виїхали за межі країни разом з батьками, багато дітей не відвідує садочок через безпекові застереження батьків.

Тому відкриття закладів дошкільної освіти відбувалось поступово, починали свою роботу ті, у яких максимально були задоволені безпекові потреби та можливість забезпечити відповідний температурний режим в зимовий період. З усіх закладів дошкільної освіти Козятинської міської територіальної громади не працював лише один - №6, списковий склад якого зменшився до 12 дітей.

▶️ На днях відбулась розмова з директором Ольгою Руденко та начальником управління освіти Інною Мадей, про можливість відкриття закладу після завершення ремонтних робіт. Крім того, на харчування в закладі та на енергоносії кошти не закладалися повною мірою, адже планувалось продовження ремонтних робіт. Управління освіти аналізує та прораховує кількість коштів необхідні для організації роботи закладу. Колектив максимально пришвидшує закінчення ремонтних робіт.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України