Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 3

Шановні жителі Козятинської громади, шановні українці!

Від імені громади, депутатського корпусу, виконавчих органів влади та міського голови вітаю вас з найсвітлішим і найпатріотичнішим днем в історії нашої держави – Днем Незалежності України!

Сьогодні, коли весь світ пишається нашою країною, незалежністю, силою та прагненням до свободи, ми маємо вкотре підтвердити що ми єдині, що ми – Україна. Саме цей день символізує нашу вольову силу, національну єдність та незламну віру у майбутнє.

Важливо пам'ятати, що незалежність – це не просто слово на папері, а найвища цінність, заради якої наші Захисники, справжні Герої, день і ніч ведуть важку боротьбу, захищаючи нашу землю від ворога. Їхні жертви варті найглибшої поваги та вдячності. Сьогодні ми згадуємо та дякуємо тим Воїнам, хто віддав своє життя за нашу свободу та майбутнє, пам'ять про них назавжди залишиться в наших серцях та буде передана нащадкам.

Кожен крок, який ми робимо у напрямку розвитку нашої громади, є внеском у розбудову могутньої держави. Ми несемо відповідальність перед минулими поколіннями та перед майбутніми, які будуть спадкоємцями цієї великої української родини.

Нехай цей День Незалежності надихне нас на нові досягнення, об'єднає наші серця і зміцнює дружні відносини в нашій громаді та країні. Разом ми зможемо подолати всі труднощі та побудувати щасливу, сильну, вільну та квітучу Україну, якою будуть пишатися наші нащадки.

Слава Україні! Героям Слава!

З найкращими побажаннями, міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України