Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 14

Шановні жителі Козятинської громади❗️

Звертаюся до всіх власників приватних будинків та земельних ділянок. Згідно з правилами благоустрою, ми маємо доглядати за своєю територією і прилеглою територією. Досить багато ділянок знаходяться в занедбаному стані, маючи власників чи користувачів.

Що мається на увазі: ⬇️

- покосити прилеглу територію,
- вирубати зелені порослі дерев, особливо біля дороги.

Якщо ви не в змозі обробляти ці ділянки, віддайте їх родичам, сусідам, щоб була користь від їх використання та естетичний вигляд наших вулиць!

❌ Не дозволяється вивозити, виносити, викидати будь-які відходи, траву, створюючи сміттєзвалища. Важливо також використовувати сміттєві баки за призначенням, лише для побутового сміття, яке після вивезення сортується та віддається на перероблювання.

📌 З 5.09.2023р. старостами та працівниками житлово-комунального господарства буде перевірена кожна занедбана присадибна територія та вжиті заходи щодо дотримання порядку відповідно до Закону України "Про благоустрій населених пунктів" та Правил благоустрою територій населених пунктів Козятинської міської територіальної громади.

▶️ Додаткова інформація 👇🏻

Для того, щоб вивести сміття після ремонту, або будь-які інші відходи ви маєте змогу замовити таку послугу в КП «ЧИСТЕ МІСТО» за телефоном 📱 +380 (4342) 2 22 62

Дякую Вам за розуміння.
Все буде Україна 💙💛

Героям слава!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України