Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 9

В понеділок відбулася робоча зустріч з представниками Національної служби здоров’я України, на яку були запрошені голови територіальних громад, як представники засновника лікарні.

Ця розмова була про відповідальне лідерство, стратегію розвитку і відповідальність перед пацієнтом. Я постійно поширюю робочі матеріали зі сторінок НСЗУ та Наталії Гусак, для ознайомлення жителів громади зі своїми правами та можливостями в медичній галузі.

Міська рада, як засновник двох лікарень, міської сімейної медицини та спеціалізованої ЦРЛ, ставить за основну ціль надання безплатної якісної медичної допомоги. Наявність спеціалістів, їхнє навчання і розвиток, обладнання, контроль якості надання послуг, профілактики, діагностики, стратегічний розвиток, фінансовий стан та нетерпимість до корупції та поборів, стоїть в завданнях керівників закладів. Громада другий рік обговорює злиття лікарень, кадрові зміни та інші процеси, нам складно впроваджувати ці зміни, особливо коли є спротив жителів і колективів. Але держава не буде підлаштовуватись під наші настрої, традиції, «так було завжди» і «хотєлки», вона жорстко контролює кошти які виділяє на медицину, тільки заради пацієнта.

Постійно в приймальні дні приходять жителі за отриманням допомоги на лікування, як критичних станів, так і хронічних. Більшість з них не знає, що всі ці послуги безплатно надаються нашими лікарнями. Аналізи, рентген, УЗІ, КТ, за це все вже заплатила держава. Під час війни, вона ще більше, вимагає якості та контролює безоплатність. Якщо ваші права порушено, звертайтеся до керівництва лікарні й до мене. Мене радує лише задоволений пацієнт, який лікується в наших лікарнях, отримує там сервіс і якісну безоплатну послугу, повертається туди за консультацією чи на огляд. Це все вирішує професійний і уважний колектив.

Обговорювали питання обізнаності й доступності програми «Доступні ліки» мешканцями громад, а також важливість комунікації між власниками закладів охорони здоров’я, органами місцевого самоврядування, лікарями й пацієнтами щодо даної програми. Передивіться перелік цим препаратів, отримайте консультацію у сімейного лікаря, не витрачайте кошти на купівлю того, що забезпечує держава.

Продовжуємо працювати над розвитком закладів охорони здоров’я для забезпечення жителів якісною та доступною медичною допомогою.

На Вінниччині провели зустріч з керівниками тергромад щодо реалізації програми «Доступні ліки»
На Вінниччині провели зустріч з керівниками тергромад щодо реалізації програми «Доступні ліки»
На Вінниччині провели зустріч з керівниками тергромад щодо реалізації програми «Доступні ліки»
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України