Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 27

Готується робоча поїздка в місто побратим Серадз 🇵🇱

✅ З метою реалізації проєкту «Мости довіри» 2.0, задля налагодження партнерських відносин між місцевою владою Серадза (Польща) та нашого міста Козятина делегацію з міської ради було запрошено на підписання угоди про співпрацю.

🇺🇦А також Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» впроваджує проект «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та міжнародне співробітництво», що фінансується Німецьким товариством Міжнародного співробітництва (GIZ) в рамках Програми «ULEAD з Європою».

У рамках проєкту планується проведення навчального візиту представників місцевого самоврядування до Польщі для вивчення досвіду польських громад та роботи над спільним просктом для відновлення та економічного розвитку Козятинської територіальної громади на яку були запрошені Репало Ірину, начальника управління земельних та майнових ресурсів, та Кудимець Людмилу, начальника відділу зовнішніх звʼязків та промоцій.

🤝Для нашої громади важливо розширювати співпрацю з нашими друзям-партнерами, ділитися досвідом та переймати їх напрацювання та знання.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України