Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 31

✅ Отримали офіційне звернення від директора та батьків учнів Сестринівської гімназії ім.М.Грушевського

Вкотре нагадаю, що процес капітального ремонту був розпочатий минулого року, і було заплановано виділення коштів на проєктну документацію та роботи, враховуючи навчальні матеріали, що були закуплені торік.

Заклад входить до списку для термінового виконання таких ремонтних робіт, які позитивно вплинуть на стан приміщень, якість навчального процесу та безпеку учнів та вчителів.

Кожна дитина, незалежно від місця її проживання, має право навчатись у комфотному освітньому середовищі та отримати якісну освіту.

У гімназії будівля спортзалу в критичному стані. До нового навчального року залишилось два місяці, а зрушень по ремонту даху немає.

Капітальний ремонт даху залежить від волі депутатів міської ради. Ігноруючи сесії під час війни, вони не виконують доручень своїх виборців.

Шановні депутати, знайдіть в собі мужність працювати заради дітей!

Успішне завершення ремонтних робіт на даху гімназії неможливе без підтримки депутатів міської ради, які, на жаль, від лютого 2023 року блокують вирішення певних важливих питань для нашого міста.

У зв'язку з цим, я вкотре звертаюсь до вас з проханням проявити громадську відповідальність та прийти на наступну сесію міської ради для голосування з приводу цього та інших невідкладних рішень, які мають велике значення для нашої громади.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України