Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 30

В КЗ «Музей історії міста Козятин» Козятинської міської ради розпочато ремонтні роботи в залах, які у свій час займало Інвентар бюро та трудовий архів (з двору установи музею). 

Приміщення музею - забудова в зруб, початку 20 ст,. пізніше обкладена цеглою та утеплена штукатуркою - "шубою", використовувалося, як земська пошта, потім районна пошта до 1970-х років. До 20-х років вулиця мала назву спочатку Поштова, а з 1920-х років Карла Лібкнехта (сьогодні Михайла Грушевського).
На даний час підведено електродріт у 6 приміщеннях, які стоять в жалюгідному стані, пошкоджена штукатурка на стелях, бо протікав старий шиферний дах. Маємо надію, що поступово облаштуємо і стелю, і стіни гіпсокартоном і закладемо плиткою підлогу.

Надалі у відремонтованих залах будуть нові експозиції, виставочна тематична «Реабілітовані історією» та конференц- зала, додаткове фондосховище, де зберігатимуться не представлені в чинній експозиції габаритні музейні предмети давнини.

 Запрошуємо долучитися мешканців Козятинщини до наповнення фондів історичними матеріалами про ваших родичів, а саме, копії архівних справ по репресіях періоду комуністичного режиму та документи з реабілітації рідних вам людей. 

Надсилати на електронну адресу: muzeykozyatin@gmail.com 
та у мессенджер https://www.facebook.com/profile.php?id=100012835475328

В музеї історії міста Козятин розпочато ремонт 
В музеї історії міста Козятин розпочато ремонт 
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України