Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 17

Протягом липня – жовтня 2022 року Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги провела дослідження правових потреб населення та бізнесу в умовах війни. 702 фахівців з усіх регіонів України за винятком лише тимчасово окупованої Автономної республіки Крим взяли участь в дослідженні.

Зараз ми проводимо повторне вибіркове опитування серед учасників згаданого дослідження. Ми звертаємось до Вас як до фахівця, що має знання і досвід у питаннях правового захисту населення і бізнесу в Україні. Просимо Вас дати відповіді на питання  щодо окремих аспектів функціонування правової системи України і її можливостей у задоволенні правових потреб населення, зокрема, в умовах воєнного стану.

Метою опитування є актуалізація даних щодо потреб населення в отриманні правової допомоги в умовах  воєнного стану, а також сприйняття людьми реальних можливостей задоволення таких потреб та їх уявлення про найбільш ефективні та доступні засоби для цього.

Будемо виходити з того, що правова потреба - життєва ситуація, в якій особа у той чи інший спосіб усвідомлює , що сама не може захистити свої права/інтереси й необхідно  звернення до спеціалізованого суб'єкта з надання правової допомоги  для отримання  консультацій,  поради щодо адміністративних дій, оформлення документів,  тощо.

Спираючись на Ваш особистий досвід дайте відповідь на запитання в цьому опитуванні експертів. Дане опитування не передбачає отримання жодних особистих даних чи будь-якої ідентифікації респондента. Всі результати аналізуються лише узагальнено.

Очікуваний час роботи з анкетою – 35 хвилин. Ми заздалегідь вдячні Вам за Ваш час та Вашу участь в цьому опитуванні.

Опитувальник в електронній формі доступний за посиланням: https://www.surveymonkey.com/r/HXRX952

Опитування є анонімним. В ході цього опитування ми не збираємо електронних адрес, чи інших даних, за якими можливо ідентифікувати респондента. Результати опитування будуть використані в узагальненому вигляді.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України