Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 7

🗣 Вчора відбулася інформаційна зустріч з представниками ГО "Спілка учасників АТО м. Хмільника та Хмільницького району" та Громадської організації "Право", які займаються підтримкою ветеранів та їх родин у розвитку підприємництва.

✅ Проєкт «Підтримка ветеранів в розвитку підприємництва: від перших кроків до стабільного доходу» реалізовується на території 9 громад Хмільницького району Вінницької області, в тому числі Козятинської та має на меті надати ветеранам і членам їх сімей, які здійснюють підприємницьку діяльність або мають намір розпочати власну справу, інформаційну, менторську, консультативну, правову підтримку, а також експертний супровід в підприємницькій діяльності.

👍 Представники ГО докладно розповіли про можливості, які ветерани можуть отримати, завдяки участі у цьому проєкті та проведення навчання стосовно поглиблення вивчення основних засад ведення підприємницької діяльності.

✅ Найближчим часом дана інформація буде донесена до ветеранів та їх родин та організована особиста зустріч з представниками ГО "Спілка учасників АТО м. Хмільника та Хмільницького району" та Громадської організації "Право" задля подальшої співпраці.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України