Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 1

 

Шановні жителі нашої громади!

🗓Сьогодні, 14 березня, ми відзначаємо День українського добровольця - день, присвячений тим, хто не жаліє свого часу, здоров'я та життя, щоб захищати нашу країну та народ.

🇺🇦Українські добровольці - це люди, які готові ризикувати своїм життям, щоб відстояти нашу незалежність та територіальну цілісність. Вони допомагають нашим військам в бойових діях, забезпечують військову техніку та інше обладнання, а також надають допомогу мирному населенню на тимчасово окупованих територіях.

🤝Добровольці не чекають на вказівки зверху, вони самостійно організовуються та збирають кошти на потреби військових та бійців батальйонів. Їхня сила полягає у спільноті, в тому, що вони діють разом, щоб зробити все можливе для нашої країни.

👏Я хочу висловити свою подяку та повагу українським добровольцям за їхню невтомну працю та самопожертву. Вони є прикладом того, як громадяни можуть зробити значний внесок у захист своєї країни.

🔈Закликаю всіх мешканців нашого міста приєднатися до вшанування українських добровольців та пам'ятати, що завдяки їхній праці та жертвам ми маємо можливість жити в своїй незалежній та демократичній державі.

З повагою, міський голова Єрмолаєва Тетяна 🇺🇦

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України