Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 11

В лютому 2023 року в системі оформлення біометричних даних відбулося оновлення програмного забезпечення.

Застерігаємо: необхідно вчасно обміняти ID-картку та закордонний паспорт у разі зміни написання латинськими літерами імені та прізвища.

Видані раніше документи зі строю транслітерацією мають бути обміняні у строк не пізніше одного місяця з дати отримання нового документа з новою транслітерацією. У разі неподання закордонного паспорта або ID-картки для обміну, такий документ автоматично визнається недійсним.

Тобто, для прикладу: ім'я та прізвище Грешко Юлія в раніше оформленому закордонному паспорті латинськими літерами записувалося, як Greshko Yulia, а ID-картку оформлено, як Hreshko Yuliia – у такому випадку, якщо Юлія не подасть протягом одного місяця документи на обмін закордонного паспорта для заміни транслітерації, як у новій ID-картці, то закордонний паспорт автоматично визнається недійсним.

Важливо!!! Щоб усі Ваші документи були чинними, транслітерація у них має бути однаковою. Прохання до громадян перевірити паспортні документи та у разі встановлення розбіжностей звернутися до Центру надання адміністративних послуг або підрозділу міграційної служби.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України