Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 3

За понад два місяці роботи учасниками Національної платформи продовольчої безпеки стали вже більше 4,2 тисяч користувачів – місцевих громад, військових адміністрацій, виробничих підприємств та логістичних компаній.

На сьогоднішній день на платформі опубліковано більше 1,6 тисячі потреб у продуктах харчування та товарах першої необхідності. Виробничі компанії також активно розміщують пропозиції щодо товарів, які є в наявності, зараз таких пропозицій на платформі більше 1,4 тисяч.

Цінність платформи полягає в доступі користувачів до актуальної інформації та можливості прямого контакту між покупцем та постачальником. Крім того, ще однією перевагою платформи є можливість замовлення логістичних послуг.

Нагадаємо, реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи.

Довідково: Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України