Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 38

З початком російської військової агресії в Україні до Вінницької області з місць проведення бойових дій переїхали тисячі вимушених переселенців. Люди, які знаходять прихисток в приватних будинках та в облаштованих для них місцях компактного перебування, мають змогу отримати відповіді та роз'яснення юристів щодо питань, які їх хвилюють під час роботи пунктів доступу до безоплатної правової допомоги.

Фахівці Козятинського місцевого центру з надання БВПД в приміщеннях органів місцевого самоврядування проводять інформаційно-комунікаційні заходи та консультування. Так, 4 квітня, юристки Козятинського бюро правової допомоги забезпечили роботу консультаційного пункту в приміщенні

місцевого ЦНАПу.

Серед питань, актуальними сьогодні були:

отримання статусу внутрішньо переміщеної особи;

розблокування рахунків, на які накладено арешт;

оформлення та отримання ID-карток;

отримання відшкодування комунальних послуг тим, хто надав прихисток внутрішньо перемішеним особам тощо.

Зокрема правчині розповіли відвідувачам, що наразі працює єдиний телефонний номер системи надання безоплатної правової допомоги 0800213103, за яким можуть звертатися особи, які перемістилися з територій на яких проводяться бойові дії.

При потребі в отриманні безкоштовної юридичної консультації можна звернутися до Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: вул. Героїв Майдану, 32 м. Козятин.

Працює у звичайному режимі з 8:00 до 17:00 без перерви на обід.

Щоб записатися на прийом, телефонуйте: (04342) 2-00-17;

або пишіть на електронну адресу: kozyatyn.vinnytsya@legalaid.vn.ua

Дізнатися більше про надання безоплатної правової допомоги можна, перейшовши за посиланням: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України