Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 46

У Козятинській громаді підготовка до новорічних свят триває повним ходом. В усіх селах старостинських округів громади та самому Козятині прикрашаються новорічні ялинки, вбираються у святкові гірлянди будівлі, магазини та заклади харчування.

Продовжується одягатися у пишну святкову ілюмінацію і головна ялинка нашої громади – зелена жива красуня на площі Героїв Майдану. Попри свій поважний вік – понад 50 років – дерево у середмісті Козятина вже досягло висоти у 16 метрів і радує своїм чудовим виглядом.

Вже скоро наша ялинка відкриє свою особливу красу – дивовижну і загадкову, новорічну. 22 грудня о 16 годині під час розважальної програми «Зима крокує – свята дарує» наша зелена яскрава краля засвітить свої вогні, що стане стартом усіх заходів різдвяно-новорічного циклу, запланованих у нашій громаді (детальну програму святкувань шукайте на сайті Козятинської міської ради та на наших сторінках у соцмережах Фейсбук та Інстаграм).

Протягом розважальної програми під головною ялинкою громади відбудуться цікаві ігри для малечі, квести для підлітків, конкурси для дорослих. Кожен бажаючий зможе привітати своїх рідних та мешканців усієї громади, скориставшись відкритим мікрофоном. Також усіх чекає цікавий концерт за участю юних талановитих вихованців дитячої музичної школи, гуртків міського будинку культури та центру дитячої і юнацької творчості.

 

Означене святкування та інші заплановані заходи будуть проводитися з дотриманням усіх карантинних вимог. Бережіть себе і ваших рідних!

 

P.S. У якості ілюстрації до допису використана фоторафія минулорічної красуні, цьогоріч вона буде кращою і пишнішою!

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України