Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 28

Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!
Від імені виконавчого комітету та депутатів Козятинської міської територіальної громади вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
Напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади, запорукою її процвітання. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.
Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва нашої громади.
Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної землі.
Нехай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі. Дякуємо вам за нелегку, але таку потрібну всім нам працю!

З повагою та найкращими побажаннями - міський голова Тетяна Єрмолаєва

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України