Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 43

Наступного року мешканці східної частині матимуть новий водогон, організаційні підготовчі роботи якого розпочалися вже у жовтні поточного року.

Як повідомив заступник міського голови - начальник управління житлово-комунального господарства Андрій Корнійчук, 6 жовтня було оголошено спрощену закупівлю на розробку проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Нове будівництво мережі водопостачання по східній частині в м. Козятин, Вінницької області» на суму 270 тисяч гривень. Протяжність водогону передбачається близько 8450 м, нитка яких пролягає по вулицям Джерельна, Корольова, Матросова (від Сербіна до Корольова), Некрасова, Пролетарська (від Гоголя до Сербіна), 9-Січня (від Васьковського до Сербіна), Гоголя, Кривоноса та провулкам Джерельний, Луговий, Деповський.

Участь у процедурі взяло три учасника. Переможцем закупівлі було визнано ТОВ «НЕМИРІВ ВОДПРОЕКТБУД». Договір на виконання робіт укладено на суму 177 500 гривень.

Роботи з формування проєктно-кошторисної документації розпочнуться з 1 листопада і будуть проводитись до 25 грудня (топографо-геодезичні вишукування, проєктні роботи).

Після виготовлення проєктно-кошторисної документації буде відома вартість водогону. У разі виділення коштів з місцевого бюджету, роботи з власне будівництва водогону у східній частині можна буде розпочати на початку 2022 року.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України