Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

24 жовтня ООН оголошено Міжнародним днем інформації про розвиток. Метою встановлення цього дня є залучення уваги світової громадської думки до проблем розвитку та до необхідності зміцнення міжнародного співробітництва в цілях їх вирішення.

Розвиток інститу пробації в Україні тісно пов’язаний із міжнародним співробітництвом та партнерством. Перехід від каральної моделі виконання покарань до моделі перевиховання та соціальної підтримки осіб, які перебувають у конфлікті із Законом, тісно пов’язана із зарубіжними традиціями та досягненнями. Саме, перейняття моделей розвитку пенітенціарних систем Західних країн, дозволило Україні, значно зменшити кількість нових правопорушень, які вчиняються особами, які перебувають на обліку у відділах пробації.

Усунення факторів, які сприяють вчиненню нових правопорушень засудженими особами і є основною метою працівників пробації на даний час. Проведення соціально-виховної роботи, працевлаштування та допомога у лікування різного роду залежностей сприяє, в першу чергу, розвитку нашого суспільства: дозволяє убезпечити членів громади від кримінальних посягань антисоціальних осіб.

            Усі бажаючі співпрацювати із нами чи отримати додаткову інформацію про діяльність відділу, можуть зв’язатися із нами наступним чином:

Сергій Фют, начальник відділу (096 983 5121),

 Ганна Донченко, заступник начальника  (098 254 0501).

Адреса: вул. Пилипа Орлика, 10, м. Козятин, 22100

https://www.probation.gov.ua

https://www.facebook.com/probation.Kozyatin

 

Ірина Сьомкіна

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України