Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 500

Ще до кінця поточного року вулиця Куликовського буде капітально відремонтована! Із обов’язковим облаштуванням системи освітлення, пішохідними переходами та велосипедними доріжками від тунелю до школи №2. Причому вулиця буде відремонтована коштами обласного бюджету із частковим співфінансуванням міського бюджету.

Проект, ініційований міським головою Тетяною Єрмолаєвою та виготовлений управлінням ЖКГ міської ради ще у березні, затверджено у червні обласною конкурсною комісією з питань відбору об’єктів комунальної власності у сфері дорожнього господарства та визначено як один із 34 проектів громад Вінницької області з реконструкції і капітального ремонту для фінансування у 2021 році.

Загальна вартість ремонтних робіт, згідно представленого проекту, понад 16 мільйонів гривень. З цієї суми лише 30% – гроші міського бюджету. Це трохи більше 4,5 мільйонів гривень. 70% вартості проекту – кошти обласної дорожньої програми: майже 11 мільйонів гривень.

Протягом серпня відбулася тендерна процедура на виконання ремонтних робіт. За результатами проведених торгів-аукціону вдалося зекономити біля 3 мільйонів гривень бюджетних коштів: переможець відкритих торгів виконуватиме роботи не за попередньо оголошених 16 мільйонів гривень, а за 12,8 мільйонів. Із початком вересня переможець тендерної процедури розпочав роботи.

Вулиця Куликовського є своєрідними в’їзними воротами до центру міста. Тому користуються нею щодня як самі козятинчани, так і гості Козятина. Насичений рух та особливості ландшафту (близькість ґрунтових вод, нерівномірність місцевості тощо) сприяли руйнуванню покриття дороги. У соціальних мережах та на особистих прийомах голови найбільше нарікань та скарг від містян можна було прочитати та почути саме про вулицю Куликовського.

Однак, тепер ситуація точно зміниться! Ще до завершення поточного року ми матимемо у Козятині вулицю із сучасною інфраструктурою європейського зразка!

 

P.S. Для великих скептиків та усіх недовірливих представляємо креслення «Капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуару з влаштуванням велодріжки по вулиці Куликівського в м.Козятин Вінницької області», що виготовлений ТОВ «УКРБУДРЕСУРС» із Вінниці.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України