Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 84

Від минулого тижня Козятинська міська рада має офіційні сторінки у місцевій пресі. Відповідний договір про закупівлю послуг виконавчий комітет міської ради підписав на початку вересня із газетами «Вісник Козятинщини» та «RIA-Козятин». Усі договори, що стали результатом проведених тендерних процедур, прозорі та неупереджені.

Отже, минулого тижня у четвер, 9 вересня, офіційна інформація міської ради 8 скликання вийшла на 4-ій сторінці «Вісника Козятинщини», цього тижня у четвер, 16 вересня, чекайте матеріали від Козятинської міської ради на 5-ій сторінці газети «RIA-Козятин». І так, по черзі у кожному з двох друкованих видань щотижня мешканці Козятинської територіальної громади матимуть інформацію на офіційній сторінці міської ради у пресі.

 

Тепер не кажіть, що доступу до інформації не мають ті козятинчани, які не мають комп’ютера чи смартфона.

 

До слова, на електронних ресурсах – на офіційному сайті (https://komr.gov.ua/ ), на сторінці у Фейсбуці (https://www.facebook.com/KozOTG ) та у мережі Інстаграм (@koziatinska.miska.tg ) – ми не перестаємо ЩОДНЯ подавати інформацію про УСІ події, проекти, процедури, засідання, інші робочі моменти виконкому міської ради, її структурних підрозділів, комунальних закладів, підприємств, установ та організацій громади.

 

«Поінформований – значить озброєний», - казали давні греки. Тож, шановні козятинчани, будьте озброєними у боротьбі із неправдою та відвертим інформаційним невіглаством, у наступі на правду не дайте себе підім’яти – будьте поінформовані!

Козятинська міська рада тепер доступна і у друкованому форматі!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України