Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 43

Сучасна молодь має багато можливостей. Їй випала нагода жити в інформаційну епоху, коли комп’ютерні технології розвиваються неймовірними темпами та завойовують почесне місце в життя кожної людини.

30 серпня у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбулось вручення подарунків переможцям конкурсу відеороликів в «ТікТок» форматі «Незалежні 30# в Квадраті.

Нагадаємо, що учасником від нашої громади був Кирил Сабадаш, учень КНЗ «Загальноосвітньої школи I-III ст. № 2 Козятинської міської ради Вінницької області». Хлопець відзняв відеоролик, в якому висвітлив власне бачення незалежної держави, та за результатами голосування здобув перемогу у номінації «Приз глядацьких симпатій».

Партнери конкурсу нагородили юного ТікТокера чудовим подарунком, а саме Тур-Клуб Бідняжка надав 2 сертифікати на одноденну подорож по визначним місцям Вінниччини.

Подарунки до міста Вінниці поїхали отримувати Поліщук Анастасія та Чорномаз Софія, які були героїнями відеоролику. Сам Кирил в цей час знаходився у місті Києві де отримував сертифікат від Академії мобільного відео GALAXY за успішне проходження навчального майстер-класу «Драйвове літо з GALAXY A».

Козятинська міська рада ще раз вітає Кирила та усіх, хто долучився до зйомок відео «Незалежні 30#в Квадраті». Бажаємо творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, чого прагне ваш розум.

Молоді, енергійні, завзяті!
Молоді, енергійні, завзяті!
Молоді, енергійні, завзяті!
Молоді, енергійні, завзяті!
Молоді, енергійні, завзяті!
Молоді, енергійні, завзяті!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України