Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 8

Наразі темпи поширення захворювання подібні до аналогічного періоду минулого року — зростання становить приблизно 22% на тиждень. Середня кількість нових випадків збільшилася до 1 490 осіб на день (зростання за два тижні — на 49%), середня кількість летальних випадків — 41 на день за останній тиждень (зростання за два тижні — на 67%).

Відповідно до листа Вінницької обласної ради від 20.08.2021 р. № 207-06-1655, впродовж двох останніх тижнів у Вінницькій області захворюваність на COVID-19 набула тенденцію до росту, навантаження на заклади охорони здоров’я почало збільшуватись. Завантаженість ліжок лікарень, визначених для лікування хворих на COVID-19, зросла вдвічі.

Рік тому єдиним способом боротьби з захворюванням COVID-19 були масковий режим та карантин. На теперішній час вакцинація є альтернативою для запобігання нових спалахів захворюваності на COVID-19. Вакцини мають високу ефективність у запобіганні важкому перебігу хвороби COVID-19, госпіталізації та смертності. В Козятинській міській територіальній громаді створені всі умови для безперешкодної вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19.

ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЯ ХВОРОБИ необхідно вакцинуватися та дотримуватися запобіжних заходів щодо поширення COVID-19, а саме: дотримання фізичної дистанції, носіння масок, провітрювання  приміщень, використання санітайзерів та звертатися за медичною допомоги при перших симптомах захворювання, що допоможе зменшити шанси мутації вірусу.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України