Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 54

25 серпня, традиційно у середу, Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва провела особистий прийом громадян. На зустріч із очільницею Козятинської громади завітали 15 козятинчан.

 

На жаль, переважна більшість питань, що піднімалися у особистих розмовах із міським головою, стосувалися матеріальної допомоги на багатовартісне лікування, фінансової підтримки у важких життєвих ситуаціях. Кожному Тетяна Миколаївна розповіла процедуру отримання матеріальної допомоги з фонду міського голови, депутатів міської та обласної рад, з бюджету, що виділявся на забезпечення Програми надання матеріальної допомоги громадянам Козятина, які потребують комплексного, багатовартісного лікування та медичних засобів.

 

У галузі соціального забезпечення козятинчан турбували і інші соціальні виплати: субсидії, виплати на інвалідів тощо.

 

Не оминули у своїх зверненнях громадяни і проблеми житлово-комунальної сфери: вивезення твердих побутових відходів від домоволодінь сільчан, ремонти у комунальних закладах освіти, забезпечення автобусним сполученням села громади.

 

Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва вислухала мешканців громади. За результатами прийому Тетяна Миколаївна дала відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Усі звернення, прийняті на усному прийомі, знаходяться на особистому контролі міського голови.

Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва провела черговий щотижневий особистий прийом громадян
Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва провела черговий щотижневий особистий прийом громадян
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України