Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 43

З метою розгляду отриманого звернення фізичної/юридичної особи про порушення суб’єктом містобудування вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності під час реконструкції квартири №1 у будинку по вул. Грушевського, 32а в м. Козятині, 11.08.2021 року о 10:00 в приміщенні Козятинської міської ради по вул. Героїв Майдану, 24 в м. Козятині відбудеться засідання Комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності.

До участі в засіданні запрошуються заявник та замовник – власник (користувач) квартири №1 по вул. Грушевського, 32а в м. Козятині та/або їх представники.

Відповідно до положень п.71 Порядку здійснення державного архітектурно-будівельного контролю затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011 р. № 553, розгляд звернень здійснюється за участю заявника та замовника або їх представників.

Заявник, замовник та/або їх представники мають право надавати пояснення та подавати додаткові матеріали з питань, зазначених у зверненні.

У разі неявки замовника або його представника, заява розглядається без його участі.

У разі неявки заявника розгляд заяви переноситься на іншу дату, про що замовник і заявник повідомляються додатково. У разі повторної неявки заява залишається без розгляду.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України