Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 19

Шановні мешканці Козятинської громади!

Головний організатор фестивалю OPERAFEST TULCHYN 2021 Громадська організація «Інститут культурної політики», співорганізатор Тульчинська міська територіальна громада та партнери фестивалю Вінницька обласна державна адміністрація та Вінницька обласна рада запрошують вас, ваші родини, ваших колег відвідати найбільшу мистецьку подію в Україні – оперний фестиваль просто неба OPERAFEST TULCHYN 2021, який буде проводитися з 27 по 29 серпня 2021 року у Малій культурній столиці України 2022 року в місті Тульчин Вінницької області на території парку «Подільського Версалю» – Палацу Потоцьких.

Фестиваль має свою історію. Він був започаткований у 2017 році з метою привернути увагу до унікальної історичної пам’ятки національного значення –Палацу Потоцьких у м. Тульчин та долучити вінничан до високого оперного мистецтва. За три роки міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN відвідали понад 135 тисяч глядачів, а участь взяли понад 1780 солістів та музикантів з усього світу.

Щороку на OPERAFEST TULCHYN у дивовижній атмосфері просто неба глядачі насолоджувалися ексклюзивними прем’єрами за участю всесвітньовідомих артистів – від зірок Бродвею і Disney Entertainment до провідних солістів Польської Королівської, Віденської, Берлінської опери та інших найпрестижніших оперних театрів світу.

Фестиваль подарує вам унікальну нагоду насолодитися красою найкращих опер, сучасних мюзиклів, дивовижних балетів та грандіозних постановок у виконанні найкращих зірок опери, а також отримати масу незабутніх вражень та емоцій.

 

Мешканці територіальних громад зможуть відвідати фестиваль, отримавши запрошення.

З цією метою організована вікторина для дітей та дорослих. Учасники вікторини будуть мати унікальні запрошення-підтвердження. Посилання на вікторину у чат-боті Viber: https://bit.ly/KucherMykola. Дорослі зможуть обрати будь-який день для відвідування фестивалю: 27, 28 або 29 серпня, та отримати запрошення-підтвердження, яке гарантуватиме місце в одному з секторів фестивалю. Водночас діти, які візьмуть участь у вікторині будуть мати можливість отримати запрошення на фестиваль у партерну зону на виставу "АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС", що відбудеться 28 серпня, о 16:00.

OPERAFEST TULCHYN 2021 запрошує на свято музики, мистецтва та позитиву!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України