Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 19

Кабінетом Міністрів України 28 липня ухвалено рішення про зміни до постанови №1236 від 9 грудня 2020 року, яким передбачається, що у разі виходу регіону із зеленої зони, тобто потрапляння в жовту, помаранчеву чи червону, задля роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу. Тобто, навчальні заклади територіальної громади, у яких повністю провакциновано 80% персоналу, при посиленні карантину продовжать працювати у звичайному режимі, а в закладах, де процент вакцинації менший 80%, навчальний процес буде припинятись та переводитись на дистанційну форму навчання.

 

Вакцинація залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань і смертей, а також боротьби з пандемією. Тільки так освітяни знову зможуть повернутись до звичного життя і навчання.

Вакцинація працівників навчальних закладів та закладів позашкільної освіти відбувається організовано мобільними бригадами з імунізації КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

 

Задля забезпечення нормального навчального процесу міська рада наполегливо звертається до керівників закладів щодо проведення роз’яснювальної роботи та організації процесу вакцинації серед персоналу закладів.

Шановні вчителі та персонал навчальних закладів! Діти та їхні батьки будуть вам дуже вдячні, якщо ви провакцинуєтеся, збережете своє здоров’я та дасте можливість повноцінно навчатись дітям, а не сидіти по півроку вдома на дистанційці, а потім програвати конкуренцію під час іспитів, ЗНО, вступу до вишів тим дітям, які мали можливість нормально здобувати знання.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України