Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 14

Під час святкувань на честь Дня міста, що відбулися 10 липня у середмісті Козятина, було презентовано патріотичний фотопроект «Я став на захист України заради мирного життя. Герої неоголошеної війни».

Для огляду було представлено 14 світлин перших учасників фотопроекту з числа ветеранів 2014 року. У майбутньому фотопроект має поповнюватися світлинами наступних років російсько-української війни.

Учасники фотопроекту – це ветерани сучасної російсько-української війни, наші земляки. Люди, яких ми щоденно бачимо у транспорті, в магазині, просто на вулиці. Зараз вони повернулися до мирного життя, у кожного свої справи, свій життєвий шлях. Але їх усіх об’єднує одна важлива риса – усі вони, керуючись безмежною відповідальністю та усвідомленням небезпеки знищення своєї країни, прийняли важливе рішення – їхати у відрядження в зону проведення бойових дій.

Окремим блоком виставлена світлина, присвячена Героям, які не повернулися з війни. Фотографії розміщені в хронологічному порядку за датою загибелі, вказаний вік бійця та місце, де відбувся останній бій. Їхній подвиг стане для нас тим еталоном жертовності і любові до України, за яким ми звірятимемо кожний свій крок, кожний свій вчинок. Світла пам’ять і вічна слава славним синам України!

 

Відгуки відвідувачів локації, де було виставлено надруковані на полотні світлини наших захисників, стали поштовхом до продовження демонстрації фотопроекту. Таким чином відучора і до 24 серпня у фойє міського будинку культури працюватиме виставка світлин Героїв-земляків. Відвідати виставку можна від понеділка до п'тниці з 8 до 17 години.

Пам’ятаймо, що Україна – це ми з вами, це наша патріотична свідомість, це наша вдячність та шана захисникам, що віддали найдорожче, що мали, - своє життя за наш спокій.

 

Запрошуємо усіх небайдужих мешканців Козятина та усієї громади, гостей міста відвідати виставку та вшанувати хвилиною мовчання загиблих мужніх Героїв.

Фотопроект «Я став на захист України заради мирного життя. Герої неоголошеної війни» виставлено у фойє міського будинку культури
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України