Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 27

 Провулок 1-го Травня у селі Пиковець Козятинської громади недовгий за протяжністю: усього 250 метрів та небагаточисельний за кількістю мешканців: лише п’ять будинків. Можливо тому про нього ніхто ніколи не згадував при плануванні ремонтних чи хоч би відновлювальних робіт дорожнього покриття.

Однак, ситуація наразі кардинально змінюється.

- Нам важливий кожен мешканець села, кожна вулиця чи провулок, - зауважила староста Пиковецького старостинського округу Олена Борчаківська. – Саме тому питання ремонтування дорожнього покриття тепер не має вибірковості!

Днями у провулку люди спостерігали небачену картину: техніка та працівники трудилися над висипанням та грейдеруванням дорожнього покриття.

- За надання транспортних засобів по вивезенню будматеріалів та грейдерної техніки для планування нерівностей дорожнього покриття провулку 1-го Травня хочу висловити подяку керівництву аграрної компанії ТОВ «Сігнет Центр», - прокоментувала Олена Володимирівна. - Переконана, співпраця із уважними та відкритими до спілкування господарниками-орендарями стане запорукою розвитку та розбудови сіл нашого Пиковецького старостинського округу.

Дороги села Пиковець приводять у порядок
Дороги села Пиковець приводять у порядок
Дороги села Пиковець приводять у порядок
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України