Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 155

Для великих скептиків та усіх недовірливих представляємо креслення «Капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуару з влаштуванням велодріжки по вулиці Куликівського в м.Козятин Вінницької області», що виготовлений ТОВ «УКРБУДРЕСУРС» із Вінниці.

Документ надасть вичерпну інформацію про загальні відомості, техніко-економічні показники та норми Державних будівельних норм, за якими буде відбуватися ремонт дороги. Згідно наданого плану, можна переконатися, що майбутня відремонтована вулиця Куликівського буде мати не тільки оновлене дорожнє покриття (проїжджу частину) загальною площею 10334,5 квадратних метрів із загальною протяжністю 1238 метрів, але й тротуари стандартною шириною у півтора метри та сучасну велодоріжку із тією ж комфортною шириною півтора метри. Разом із тим, як засвідчує наданий документ, вздовж узбіччя дороги буде висаджено нові дерева: запланована площа озеленення – 1063,5 квадратних метрів.

Для візуалізації плану робіт документ містить і фото-схему ділянки вулиці Куликівського, де відбуватиметься капітальний ремонт.

 

Нагадаємо, проект, ініційований міським головою Тетяною Єрмолаєвою та виготовлений управлінням ЖКГ міської ради ще у березні, затверджено нещодавно обласною конкурсною комісією з питань відбору об’єктів комунальної власності у сфері дорожнього господарства та визначено як один із 34 проектів громад Вінницької області з реконструкції і капітального ремонту для фінансування у 2021 році.

Загальна вартість ремонтних робіт, згідно представленого проекту, понад 15,5 мільйонів гривень. З цієї суми лише 30% (як зафіксовано у проектній документації) – гроші міського бюджету. Це трохи більше 4,5 мільйонів гривень. 70% вартості проекту – кошти державного дорожнього фонду: майже 11 мільйонів гривень.

 

P.S. Документ представляємо у вигляді фото біля допису та у причіпному файлі для більш детального вивчення.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України