Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 23

За таким чітким девізом, що водночас є і метою усієї роботи, працюють двірники комунального підприємства «Чисте місто». Їх небагато – усього 9 чоловік – однак, свою роботу вони виконують сумлінно та відповідально.

Результат їхньої щоденної праці ми бачимо, коли йдемо вранці на роботу, коли прогулюємося з дітками у міському сквері вдень, коли із друзями милуємося вечірнім містом. І часто ми сприймаємо охайність нашого міста, як щось само собою організоване та таке, що автоматично оновлюється. Як по-іншому можна пояснити поведінку деяких мешканців міста, що смітять на вулицях, не прибирають за собою у зонах відпочинку, ламають лавки та опори автобусних зупинок, виривають щойно посаджені квіти на міських клумбах. Шкода, адже такі дії не тільки додають роботи нашим сумлінним двірникам, але й псують обличчя Козятина, думку про усіх містян у гостей нашого міста.

 

Сьогоднішня підбірка світлин – про прибирання працівниками КП «Чисте місто» вулиці 8-а Гвардійська. Днями двірники а допомогою комунальної техніки очистили узбіччя вулиці та тротуари від сміття, ґрунтута бур’яну.

Місто повинно бути чистим!
Місто повинно бути чистим!
Місто повинно бути чистим!
Місто повинно бути чистим!
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України