Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 39

Яскравий приклад дієвості Програми співфінансування робіт з капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків Козятинської міської територіальної громади – капітальний ремонт усіх трьох ліфтів 108-квартирного житлового будинку №28 по вул. Пушкіна.

 

Ліфти житлового будинку по вул. Пушкіна, 28 працюють з 1989 року і, згідно з результатами проведеного технічного обстеження, потребують ремонту. Тому, на загальних зборах співвласників даного будинку було прийнято рішення про проведення капітального ремонту ліфтів.

Відповідно до проектної документації, на капітальний ремонт пасажирських ліфтів житлового будинку по вул. Пушкіна, 28 під час капітального ремонту передбачається заміна кабін ліфтів, заміна та ремонт елементів шахт ліфтів (дверей, канатів, апаратів виклику), заміна електрообладнання. Співфінансування даного об’єкту з бюджету територіальної громади становить 80%, що складає 275 тисяч гривень.

З метою забезпечення постійного контролю за якістю виконання робіт, під час ремонту здійснюється авторський та технічний нагляд. Впровадження даного проекту дасть змогу значно підвищити комфорт та, головне, безпеку співвласників житлового будинку.

 

Нагадаємо, у Програмі співфінансування робіт з капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків Козятинської міської територіальної громади на 2021 передбачено розмір співфінансування з місцевого бюджету до 90% від загальної вартості проекту. За умовами Програми, співвласники житлового будинку визначають потребу в проведення капітального ремонту будинку та замовляють виготовлення проектної документації.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України