Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 294

В КП "Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги", який розташований за адресою: м. Козятин, вул. Незалежності, 75 організована мобільна бригада по проведенню вакцинації населення Вінницької області. Вакцинували медичних працівників та військовослужбовців міст Вінниця, Калинівка, Погребище, Іллінці та Літин.

Також в приміщенні Козятинського міського центру первиної медико-санітарної допомоги оснащено пункт щеплення від коронавірусної хвороби.

В даний час завершується ревакцинація населення (отримання ІІ дози) проти COVID-19 вакциною AstraZeneca. Провакциновано медичних та соціальних працівників, військових, а також осіб віком 65+. Першу дозу вакцини AstraZeneca отримало 1800 осіб, ІІ дозу – 1330. Про дату та час ревакцинації від COVID-19 повідомляють кожного за контактним номером телефона, який вони вказали під час проведення першого щеплення.

Паралельно з проведенням щеплень вакциною AstraZeneca, мобільна бригада проводить ревакцинацію маломобільного населення та людей, які за ними доглядають. Щеплення проводиться вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech. Маломобільне населення вакцинують на дому. Дві дози вакцини CoronaVac отримали 357 осіб.

Цією ж вакциною впродовж квітня-травня провакциновано 83 педагогів, які були залучені до проведення ЗНО в 2021 році.

Також з понеділка по суботу в приміщенні КП "Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" проводиться вакцинація всіх бажаючих віком від 18 років вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech. На сьогоднішній день І дозу отримало 763 особи.

 

Для прискорення вакцинації 26.06.2021 року в приміщенні кінотеатру був розгорнутий Центр вакцинації населення (фотографії – біля допису). Всі бажаючі старше 18 років з 10.00 до 13.00 мали змогу провакцинуватись вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech. Скористались даною нагодою 24 мешканці Козятинщини.

 

На наступну суботу, 3 липня, працівниками КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» також буде проводитись вакцинація населення даною вакциною. Тим, хто виявить бажання вакцинуватися і завітає у Центр вакцинації, при собі мати паспорт та код.

 

Адміністрація КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» нагадує, що вакцинація – це найефективніший спосіб захистити себе від COVID-19 чи важкого перебігу хвороби.

На Козятинщині, як і в цілому по Україні, триває вакцинація від COVID-19
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України