Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 58

1. Найменування організатора громадського слухання – Козятинська міська рада.

2. Мета: врахування думки жителів Козятинської міської територіальної громади щодо реорганізації Махаринецької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Козятинської міської ради Вінницької області у Махаринецьку гімназію Козятинської міської ради Вінницької області.

3. Обґрунтування наміру

Станом на 31 травня 2021 року в Махаринецькій середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Козятинської міської ради Вінницької області функціонують 11 класів, у яких навчається 143 учні, а саме: у першому класі – 8 учнів, у другому та десятому класах – по 13 учнів, у третьому класі –15 учнів, у четвертому класі – 16 учнів, у п’ятому та шостому класах – по 12 учнів,  у сьомому – 11 учнів, у восьмому – 15 учнів, у дев’ятому – 18 учнів,  в одинадцятому – 10 учнів.

Середня наповнюваність класів – 13.

Кількість учнів на одного вчителя – 6,5.

Видатки на одного учня цього закладу освіти становлять 12,28 тис. грн.

Матеріально-технічна база закладу не є достатньою для забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітей Махаринецького старостинського округу.

Відсутність конкурентноспроможного учнівського середовища, недостатній рівень соціалізації школярів та обмежене коло спілкування з однолітками знижує мотивацію до кращих результатів у навчанні школярів.

4. Строк, місце, час проведення громадських слухань, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників

22.06.2021 року о 18.00 год., приміщення Махаринецької   середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Козятинської міської ради Вінницької області.

5. Порядок участі в обговоренні

Громадські слухання мають відкритий характер. Кожен може взяти участь у громадських слуханнях. Члени громади приходять на слухання вільно. Для реєстрації необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу. У списку учасників громадських слухань зазначаються прізвище, ім’я, по батькові кожного учасника, дата  народження, місце реєстрації, місце роботи або рід занять, ставиться підпис зареєстрованого. Право висловити своє бачення щодо даного питання на громадських слуханнях мають тільки повнолітні члени Козятинської міської територіальної громади.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форми для подання пропозицій (зауважень)

22100, м. Козятин, вул. Героїв Майдану, 24, e-mail: rada@komr.gov.ua, тел. 20105.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формах, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає  до початку громадських обговорень з дати опублікування повідомлення про його проведення.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення

22100, м. Козятин, вул. Героїв Майдану, 24, e-mail: rada@komr.gov.ua, тел. 20105.

8. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення

Тимощук А.Ф., керуюча справами виконавчого комітету Козятинської міської ради.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського слухання

Узагальнення висловлених в ході проведення громадського слухання зауважень та пропозицій здійснюється організатором протягом 5 робочих днів після закінчення громадських слухань та оприлюднюються на сайті Козятинської міської ради.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у обговоренні питання щодо реорганізації Махаринецької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Козятинської міської ради Вінницької області.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України