Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 42

У травні Козятинська міська рада клопотала до Міністерства цифрової трансформації України про отримання державної субвенції на встановлення обладнання Козятинським ЦНАПом для надання послуг, віднесених до компетенції Міністерства внутрішніх справ. Серед основних функцій та послуг – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів.

На жаль, козятинчани вже декілька років поспіль потерпають від того, що у місті відсутній сервісний центр МВС і для отримання правовстановлюючих документів місцевим водіям доводиться їхати до Вінниці чи чекати своєї черги до спеціалістів мобільного сервісного центру, що періодично приїжджають до Козятинського ЦНАПу.

 

Відтепер ситуація докорінно зміниться!

Ініціатива Козятинської міської ради перемогла у конкурсному відборі і отримає фінансування з державного бюджету на організацію ініційованого проекту! УВАГА: проект «Розширення надання адміністративних послуг через ЦНАП – запорука прозорості влади» отримав 100%-ВЕ ФІНАНСУВАННЯ (а це 264 тисячі гривень) з державного бюджету! З міського бюджету при цьому не витратиться ні копійки!

 

Зауважимо, за результатами розгляду клопотань комісією Мінцифри відібрано 165 громад, які у 2021 році отримають фінансування з державного бюджету на розвиток центрів надання адміністративних послуг на загальну суму 231 мільйон гривень.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України