Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 20

Відповідно до рішення 5 (п) сесії 8 скликання Козятинської міської ради «Про ліквідацію комунального підприємства «Управляюча компанія» Козятинської міської ради» від 26.01.2021 № 100 – VIII припиняє свою діяльність комунальне підприємство «Управляюча компанія» Козятинської міської ради.

Тому власникам будинків відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» потрібно обрати форму управління будинком. Адже саме співвласники повинні нести відповідальність за стан свого будинку та його майбутнє. Відповідно до ст. 9 вищевказаного закону управління багатоквартирним будинком здійснюють його співвласники. Форму цього управління обирають самі співвласники на загальних зборах, а саме:

 

  1. Управління співвласниками (управління багатоквартирним будинком зборами співвласників). Такий варіант управління може бути рекомендований для малоквартирних будинків (3–5 квартир), де власники самостійно можуть утримувати свій будинок, власними силами забезпечуючи його та прибудинкову територію в належному стані.

 

  1. Створення ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирного будинку) співвласники в ОСББ здійснюють управління через свої органи управління: загальні збори, правління ОСББ і ревізійну комісію.

 

Рекомендуємо співвласникам будинку визначитися з формою управління будинком якнайшвидше (ОСББ, управління загальними зборами).

За інформацією звертатися до Управління житлово -комунального господарства за адресою: вул. Грушевського № 23, каб.№13 (Ірина Мельник) або за тел.: 2-02-08.

Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України