Перейти до головного меню Перейти до основного вмісту Перейти до нижнього колонтитула

Новини

Всього переглядів: 62

16 рішень за 40 хвилин – результат чіткої, злагодженої та сумлінної роботи членів виконавчого комітету Козятинської міської ради на черговому засіданні.

 

Розпочали із приємного – вручення Почесної грамоти Вінницької облдержадміністрації та обласної Ради ветерану місцевого самоврядування Козятина зі стажем у понад 20 років – Анатолію Кальноокому. Анатолій Сергійович – активний громадський діяч, депутат Козятинської міської ради п’яти скликань (2, 3, 4, 5, 6), секретар міської ради трьох скликань (3, 4, 5). Міський голова Тетяна Єрмолаєва із задоволенням виконала почесний обов’язок передала Анатолію Сергійовичу заслужену винагороду.

 

Протягом власне засідання виконавчого комітету міської ради були затверджені важливі питання життєдіяльності громади, функціонування установ та закладів Козятинської ТГ, у тому числі і співпраці із новоутвореними громадами на теренах колишнього Козятинського району.

 

Так, у блоці питань житлово-комунального напрямку було затверджено проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів, приєднаних до Козятинської міської територіальної громади. Конкурс проводитиметься 15 березня і на конкурс буде виставлено 14 лотів – послуги з вивезення сміття у 14 селах громади.

 

Не менш важливим стало ухвалене одноголосно рішення про заходи із запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на вулицях міста Козятина при сильних снігопадах. Зокрема, у затвердженому рішенні регламентовано, що у разі випадання сильних снігопадів відповідальність за підготовку техніки, своєчасну відправку за визначеними маршрутами (що затвердженні цим же рішенням виконкому), а також контроль за використанням снігоочисної техніки, якістю виконання робіт та дотриманням визначених маршрутів покладається на директора комунального підприємства «Чисте місто». Розчистку снігу на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення (О-02-08-05 «Н-02 - О-02-08-06 через Королівку» (через с. Кордишівка, с.Прушинка та с.Королівка), С-02-08-30 «Н-02 – Пиковець» (через с. Пиковець), С-02-08-02«Пиковець - Пустоха» (через с. Пустоха), С-02-08-11«О-02-08-06 - Рубанка» (через с. Рубанка), С-02-08-16«О-02-08-06 - Титусівка» (через с. Титусівка), С-02-08-35«О-02-08-06 - Флоріанівка» (через с. Флоріанівка), С-02-08-23«Козятин – Козятин 2), С-02-08-36 «Махаринці – Сестринівка» (через с. Сестринівка), О-02-08-03 «Н-02 – Махаринці – Козятин – Н-02» (через с. Махаринці та с. Козятин), О-02-08-03 «Білопілля - Вівсяники» (через с. Козятин та с.Сигнал), С-02-08-06 «с. Козятин – Іванківці»(через с. Козятин та с.Іванківці)) забезпечує балансоутримувач – ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області».

 

Наболілим і таким, що давно чекало свого кардинального вирішення, стало узгоджене Положення про надання матеріальної допомоги мешканцям громади. Як зауважив заступник міського голови – начальник управління соціальної політики Костянтин Марченко, на жаль, є певна категорія громадян, які приходять за матеріальною допомогою, що надається розпорядженням міського голови, майже щомісяця – ходять як на роботу за зарплатнею. З огляду на цей факт, було узгоджено із членами виконкому, що фінансова підтримка мешканцям громади, що опинилися у крутному матеріальному становищі, із фонду міського голови буде надаватися раз на три роки. «Однак, навіть при такій умові жоден критичний випадок не залишиться без уваги – залишається можливість затвердження таких випадків виплати депутатами міської ради на черговій сесії», - додала міський голова Тетяна Єрмолаєва.

 

Внесли зміни також члени виконкому своїм рішенням і у міський бюджет-2021, спрямувавши кошти із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) для міської лікарні на придбання автоматичного дозатора лікувальних речовин та монітора пацієнта з капнографом. Наявність цього обладнання необхідне лікувальному закладу для виконання умов отримання ліцензійного пакету на паліативну допомогу від Національної служби «Здоров’я України».

 

Знаковими можна назвати рішення виконкому, що також були підтримані усіма учасниками засідання, про прийняття майна від колишніх сільських рад, що тепер об’єдналися в одну Козятинську міську територіальну громаду, і постановку його на баланс тепер міських установ та закладів, виконкому міської ради та її структурних підрозділів: КП «Чисте місто», КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», управління ЖКГ, управління освіти, відділу культури.

Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Результативне засідання виконкому
Банер - Президент України
Банер - Урядовий портал
Банер - ВР України
Банер - Урядова телефонна "Гаряча лінія"
Банер - Асоціація міст України